Vés al contingut

Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès és una ciutat que aposta pel coneixement i la innovació. És una ciutat dinàmica, amb un ampli ecosistema innovador d’institucions públiques i privades que donen suport a l’emprenedoria, i amb un entorn empresarial interconnectat. Des de l’Ajuntament donem la benvinguda al talent i a les empreses. A Sant Cugat poden trobar totes les opcions per configurar un negoci a mida en funció dels seus objectius.

Sant Cugat treballa pel foment i l’enfortiment de l’economia social amb diferents iniciatives socioeconòmiques, entre les quals destaca el Concurs d’Emprenedoria i Economia Social que premia diferents projectes amb impacte social a la ciutat. Les iniciatives s’emmarquen en el Pla Director de l’Economia Social elaborat en col·laboració amb els diversos actors socioeconòmics del territori. Aquest pla té per objectiu marcar les directrius i línies d’acció prioritàries a seguir com la visibilització i promoció de l’emprenedoria d’Economia Social o la seva professionalització.

Descripció de les pràctiques

Les pràctiques es desenvoluparan en el marc de les accions establertes en el Pla Director d’Economia Social de Sant Cugat del Vallès, en qualsevol de les línies estratègiques definides en aquest pla:

  • Actualització del Directori de serveis i productes de l’Economia Social de Sant Cugat del Vallès.
  • Suport en l’assessorament d’emprenedoria en Economia Social.
  • Seguiment dels projectes d’emprenedoria en Economia Social.
  • Suport en l’elaboració d’un catàleg de clàusules socials per fomentar la contractació socialment responsable a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.
  • Altres tasques derivades de les accions del Pla Director d'Economia Social de Sant Cugat del Vallès.

Perfil formatiu: multidisciplinari.