Vés al contingut
     
8:45
Paranimf Universitat de Barcelona

2a Jornada sobre el Sistema Català d'Ocupació

El Centre d’Orientació i Emprenedoria de Catalunya (COE-CAT) del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya organitza la segona Jornada sobre el Sistema Català d'Ocupació. Un acte que se centrarà en la innovació per a l’ocupació, posant èmfasi en les estratègies per a l’emprenedoria.

A la jornada s'habilitaran espais de trobades i de reflexió amb professionals experts en matèria d'emprenedoria i ocupació. L’objectiu és crear debats i compartir idees, intercanvi de metodologies i bones pràctiques sobre els nous reptes que es presenten actualment en Polítiques Actives d’Ocupació i del Mercat de Treball. Amb aquests espais es busca millorar el sistema català d'ocupació, i alhora que el seu impacte tingui repercussions positives al conjunt global d'agents de la xarxa de COEs.

Aquest acte es realitzarà el dia 22 de novembre de 8:45 hores fins a les 14 hores. Es podrà seguir de manera presencial al paranimf de la Universitat de Barcelona i també en format virtual.

Les inscripcions estaran obertes fins al 20 de novembre.

Programa de la Jornada

 

L’acte estarà moderat pel Dr. David Urbano, professor catedràtic al Departament d'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona, ICREA-Acadèmia i Director del Centre d'Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS). A més comptarà amb la benvinguda del Sr. Juan José Torres, Director General del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya