Vés al contingut
Marta-Patricia
Aparicio
Professora contractada FUAB i directora General Keymon ventures

Facultat d'Economia i Empresa

Dedicació 50%

Nota biogràfica

Llicenciada en Administració i Direcció d’empreses (UB), Global Executive MBA (IESE), Estudiant de Doctorat (EFOS, Croàcia).

Actualment és membre de l’equip de treball de la delegació de la Unió Europea que contribueix al grup oficial  W20 en Emprenedoria femenina i inclusió social. També és membre del Consell de WeGate, plataforma desenvolupada per la Comissió Europea que recolza dones emprenedores i del Programa Aurora, promogut per l’Ambaixada d’Estats Units a Croàcia i que té com objectiu generar un impacte positiu al compromís femeni en emprenedoria.  

En la seva llarga trajectòria com a professional en l'àmbit de la creació i finançament d'empreses en en etapes inicials, ha tingut varis càrrecs de responsabilitat a Multilaterals (ie.,Banc Interamericà de Desenvolupament, Washington), a l’entorn universitari ( IESE) i a associacions (ie.,Asociación Española de Business Angel Networks ,AEBAN) entre altres. També és coach (+250 coachees), avaluadora (+3000 projectes) i consultora al Banc Europeu de Reconstrucció, la Comissió Europea i la European Business Angels’ Network.

Línies de recerca general
La seva recerca es centra en emprenedoria, principalment en finançament d’empreses de nova creació, concretament inversió àngel i de capital risc.
Línies de recerca específica en emprenedoria i innovació social
Creació d'Start-ups socials i efectuació. Sistematització de la innovació. Ecosistemes emprenedors socials.
Docència
Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE). Docència puntual a l'MBA de la Salle i a la George Washington School